3pleA.com

3plea.com Program yang amat diyakini
Oleh: Dinsalleh Iskandar

Sebahagian dari pemimpin 3pleA Solution

      Bulan lepas, isteriku bersama Khairol Iskandar, Pak Tam, Sapura dan anaknya bersama mengikuti taklimat www.3pleA.com di pejabat baru Maza Network Sdn. Bhd. di Sri Gombak. Walaupun bulan Ramadhan tetapi kehadiran tidak menghampakan.
      Saudara Azdmi Hashim Pengarah Urusan syarikat yang menjual PORTAL IKLAN itu telah benar-benar dapat meyakinkan yang hadir bahawa program ini adalah program yang benar-benar mudah dan berkesan serta menguntungkan bagi sesiapa yang menyertainya.
      Bermula dengan RM100 atau RM50 sesiapa yang meyertai program ini pastinya tidak menyesal. Selain dapat PORTAL IKLAN peserta juga boleh menjana pendapatan yang lumayan dengan dengan hanya sedikit usaha sahaja.
      Apa tak mudahnya... kalau masuk dengan modal RM100... dengan berkongsi dan menjemput 2 orang kawan menyertainya dah pulang modal sebab setiap orang yang menyertai program ini melalui anda, anda akan dibayar bonus RM50 seorang. So dengan penyertaan dua orang sahaja anda akan dapat semula modal anda..... dua muka PORTAL IKLAN dan BONUS UNI LEVEL dan paling istimewa anda berpeluang re-entry (pembelian semula) ditempat yang sama.
      Tajaan Langsung (Direct Sponsoring) yang kelima dan seterusnya, anda akan menerima BONUS TAJAAN RM80 (Lihat Pelan Pemasaran). Bayangkan kalau Tajaan Langsung anda berjumlah 50 orang. Berapa jumlah yang anda jana ?
      Bayangkan kalau anda mempunyai 10 orang yang menyertai program ini melalui anda, jika mereka juga di re-entry semula anda akan dibayar sekali lagi Bonus Tajaan RM50 (Untuk Tajaan terus anda yang keempat) dan RM80 untuk tajaan terus kelima hingga Infiniti. Bonus Uni Level juga akan  turut di bayar hingga ke Generasi ke 8... Walau pun bonus Uni Level akan dibayar RM5 sahaja tetapi dengan 8 generasi kalau anda dapat sempurnakan 0.01% sahaja anda akan mengumpulkan RM24,000.00 setahun. Bayangkan kalau anda berjaya sempurna perkongsian anda ditahap 1%,  anda akan dapat mengumpul bonus RM2.4 Juta setahun dari Bonus Uni Level sahaja.
Sedikit tentang latarbelakang Pengarah Urusan Program 3pleA.com
      Selain dari itu beberapa lagi kemudahan akan di perkenalkan seperti pendaftaran dan pemberitahuan bonus serta perkembangan mengenai program ini akan dibuat melalui sms di telefon bimbit setiap ahli. Iklan anda juga akan disebarkan  di Facebook, Twiter dan lain-lain laman-laman sosial dengan sedikit bayaran tambahan.
      Bayaran bonus juga akan dibayar secara auto ke akaun anda apabila bonus terkumpul anda  mencecah RM50 atau lebih. 

      Bagaimana pulak dengan Portal Iklan anda? Siapakah yang akan menjadi pembeli kepada produk yang anda  pasarkan didalam portal iklan tersebut ?. Anda tidak perlu risau tentang perkara tersebut kerana setiap ahli akan diberikan mata (point) dari bonus yang perolehi. Katakan bonus anda RM59... Yang dimasukkan ke bank anda (atau setiap ahli) adalah dalam gandaan RM10 sahaja, sementara RM9 lagi akan pergi ke M-Wallet yang dihimpunkan bagi membolehkan anda sebagai ahli untuk membeli atau membuat pesanan di E-mall yang disediakan melalui Portal Iklan 3pleA.com ini.
       Katakan anda memasarkan herba yang berharga RM39 di portal iklan milik anda. Sekiranya mana-mana ahli yang ada RM39 di M-Walletnya boleh membuat pesanan atau membeli herba yang anda iklankan melalui portal iklan 3pleA.com ini. Mudahkan? Anda tidak perlu risau tentang siapa pembeli produk anda. Ledakan akan berlaku bila iklan anda akan diperkenalkan di FB, twitter dan laman-laman sosial nanti.
       Khidmat sokongan juga tidak perlu dirisaukan kerana pengalaman Pengarah-Pengarah 3pleA.com ini ketara amat meyakinkan kerana Saudara Azdmi Hashim sendiri pernah beberapa kali mencecah jutaan ringgit dalam MLM dan program lain yang disertainya sejak 20 tahun lalu.
       Semua kemudahan asas disediakan termasuk beberapa insentif yang cukup menggalakkan disediakan dalam program ini.
       Baru sebulan ianya dilancarkan sudah ada 4 orang menjana lebih RM10,000. Jadi anda bila lagi?...

Dan dengan anda menaja 4 orang sahaja, rakankongsi bawahan anda juga berbuat tindakan yang sama hinggan Level kelima sahaja anda akan menjana pendapatan lebih RM20 Ribu setiap bulan. Matematik tidak pernah menipu..... cuma kita kena berusaha dan sedarkan kawan-kawan: dengan modal hanya RM100 taja 4 orang yang ada RM100 dan mampu untuk dapatkan 4 orang rakan/saudara mara yang ada RM100.. begitulah seterusnya...Jadi selagi kita berusaha dan berdoa... Allah tidak pernah menghampakan....

http://3plea.com/dinsalleh313
http://dinsalleh53.blogspot.com/2012/06/3plea-solution.html 

Nak join call saya: Dinsalleh Iskandar 010-7888313 | 010-8044313TAMBAH MERIAH BILA ADA 'KLIK'

        'KLIK' adalah satu lagi sumber pendapatan di 3plea.com. Dengan hanya menambah RM50 sahaja ahli akan dapat menjana pendapatan yang lumayan sekaligus iklan-iklan akan terpapar di Facebook dan Twitter.
        Satu klik ahli-ahli akan dapat RM1.00. Klik... klik... klik... ahli akan terus dapat menjana RM10 sehari bagi satu akaun. Kalau seorang ahli ada 10 akaun di 3plea.com ahli itu akan menjana RM10 sehari = satu bulan RM300.00. Mudahkan!!!!! Itu satu akaun kalau ada 10 akaun dah RM3,000 sebulan. Bayar RM80.00 sebulan dapat RM300 sebulan.... kira ok dah tu...
Brocer 3pleA.com


PELAN PEMASARAN

1 ulasan:

  1. bayaran untuk program dulu macamana?? bayar ke tidak? duk hold cam tu jer...

    BalasPadam