Khamis, 14 Jun 2012

3pleA Solution - Rezeki Yang Takkan Pernah Putus


PELAN PEMASARAN


ULASAN:
1.    Mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya. Dengan bermodalkan hanya RM100, Portal Iklan disediakan untuk anda, yang boleh memuatkan apa saja produk yang ingin anda pasarkan.

2.    Belian semula secara Auto adalah satu lagi elemen yang amat istimewa dalam program ini. Dalam belian semula ini anda hanya keluarkan modal sekali sahaja seumur hidup anda. Portal iklan anda akan bertambah dan pendapatan anda juga tidak terhenti sampai bila-bila. Ini bererti sekiranya anda dapat kongsikan dengan 10 orang atau lebih, dengan hanya 2 orang sahaja yang akktif anda akan dapat ratusan ribu ringgit.

3.    Pemilik syarikat ini adalah seorang yang berpengalaman dan pernah berjaya dalam beberapa program yang beliau terlibat sebelum ini. Beliau berhenti dari syarikat yang terdahulu adalah kerana pelan pemasaran-nya sering ditukar, bonus yang dijanjikan tidak dibayar dan beberapa sebab yang lain dan itu semua membuatkan dia rasa teramat kecewa. Akhirnya beliau berehat sambil membuat kajian, dari kajian yang dibuat beliau akhirnya berjaya menghasilkan pelan yang tersebut diatas yang beliau namakan sebagai 'solusi muktamad' untuk meraih kejayaan. Apa yang beliau maksudkan ternyata benar kerana dari modal RM100 yang ahli-ahli laburkan 90% dipulangkan semula sebagai bunus.

4.    RM100, kalau anda simpan, anda takkan jadi kaya dan dengan menyertai program ini pun anda tidak akan jadi miskin kerananya. Jadi cobalah sertai program yang beri peluang kepada anda untuk mengubah hidup anda. Hanya sekali seumur hidup untuk anda mencoba... pastikan anda jadi orang yang terawal.

5.    Untuk berjaya dalam program ini anda hanya perlu memahami pelan pemasaran diatas, dan lengkap diri anda dengan pengetahuan mengenainya. Selepas itu anda hanya perlu sedikit usaha dan jangan ada sifat malu dalam diri anda. Satu lagi anda kena berani untuk terus berkongsi ilmu dan peluang ini dengan sesiapa saja yang anda temui.

6.     Sekarang dah ada pakej M50 modalnya hanya RM50.00 tapi bonusnya pun separuh ajelah tapi bila potongan 15% cukup RM100 secara auto anda akan dinaiktarafkan ke Pakej RM100..... Kalau tak ada RM100.... ada RM50 dah boleh join... Ok juga tu...

7.     Nak join call saya: Dinsalleh Iskandar 010-7888313  |   010-8044313 bila-bila masa...

klik ini untuk lihat portal iklannya:

Tiada ulasan:

Catat Ulasan