Khamis, 14 Jun 2012

3pleA Solution - Rezeki Yang Takkan Pernah Putus


PELAN PEMASARAN


ULASAN:
1.    Mudah dan sesiapa saja boleh menyertainya. Dengan bermodalkan hanya RM100, Portal Iklan disediakan untuk anda, yang boleh memuatkan apa saja produk yang ingin anda pasarkan.

2.    Belian semula secara Auto adalah satu lagi elemen yang amat istimewa dalam program ini. Dalam belian semula ini anda hanya keluarkan modal sekali sahaja seumur hidup anda. Portal iklan anda akan bertambah dan pendapatan anda juga tidak terhenti sampai bila-bila. Ini bererti sekiranya anda dapat kongsikan dengan 10 orang atau lebih, dengan hanya 2 orang sahaja yang akktif anda akan dapat ratusan ribu ringgit.

3.    Pemilik syarikat ini adalah seorang yang berpengalaman dan pernah berjaya dalam beberapa program yang beliau terlibat sebelum ini. Beliau berhenti dari syarikat yang terdahulu adalah kerana pelan pemasaran-nya sering ditukar, bonus yang dijanjikan tidak dibayar dan beberapa sebab yang lain dan itu semua membuatkan dia rasa teramat kecewa. Akhirnya beliau berehat sambil membuat kajian, dari kajian yang dibuat beliau akhirnya berjaya menghasilkan pelan yang tersebut diatas yang beliau namakan sebagai 'solusi muktamad' untuk meraih kejayaan. Apa yang beliau maksudkan ternyata benar kerana dari modal RM100 yang ahli-ahli laburkan 90% dipulangkan semula sebagai bunus.

4.    RM100, kalau anda simpan, anda takkan jadi kaya dan dengan menyertai program ini pun anda tidak akan jadi miskin kerananya. Jadi cobalah sertai program yang beri peluang kepada anda untuk mengubah hidup anda. Hanya sekali seumur hidup untuk anda mencoba... pastikan anda jadi orang yang terawal.

5.    Untuk berjaya dalam program ini anda hanya perlu memahami pelan pemasaran diatas, dan lengkap diri anda dengan pengetahuan mengenainya. Selepas itu anda hanya perlu sedikit usaha dan jangan ada sifat malu dalam diri anda. Satu lagi anda kena berani untuk terus berkongsi ilmu dan peluang ini dengan sesiapa saja yang anda temui.

6.     Sekarang dah ada pakej M50 modalnya hanya RM50.00 tapi bonusnya pun separuh ajelah tapi bila potongan 15% cukup RM100 secara auto anda akan dinaiktarafkan ke Pakej RM100..... Kalau tak ada RM100.... ada RM50 dah boleh join... Ok juga tu...

7.     Nak join call saya: Dinsalleh Iskandar 010-7888313  |   010-8044313 bila-bila masa...

klik ini untuk lihat portal iklannya:

BUSANA RIA MILIK ISTERI KU


Tengku Sabariah
HP: 010-5395545
Email: tengku_sabariah@yahoo.com
BUSANA RIA yang dulunya dikenali sebagai 
Ria Tailor & Designer adalah milik isteri saya. 
Tempahan-tempahan Busana Moden, Busana Tradisional 
dan Busana Kanak-Kanak 
boleh dibuat untuk Hariraya Aidilfitri yang akan datang ini. 
Tempahan masih dibuka hingga sekarang.
      Pengalaman selama lebih 20 tahun dalam membuat pakaian wanita adalah jaminan kepuasan untuk sesiapa yang memakainya.

Alamat Kami
Lot 2345-6 Simpang 3,
Batu 6 3/4 Jalan Gombak
53100 Kuala Lumpur

      Tempahan boleh dibuat dengan menghubungi:
Tengku Sabariah di HP: 010-5395545 

atau boleh juga hubungi saya: 
010-7888313 | 010-7887313 | 010-7988313
1
Kami sedia menerima tempahan mengikut 
keselesaan dan citarasa anda
1
Dibawah ini adalah contoh busana yang boleh dibuat 
di BUSANA RIA

blog: http://busanaria-greenwood.blogspot.com/http://www.facebook.com/profile.php?id=100003968745511http://busanaria-greenwood.blogspot.com/

CENDERAWASIH

BURUNG CENDERAWASIH UNTUK DIJUAL
BURUNG cenderawasih yang dikatakan hanya menetap di awan, turut diburu peminat barangan ganjil serta pengumpul barangan purba kerana nilai seni serta komersialnya yang cukup tinggi.
      Harganya dari ribuan hingga melonjak  ratusan ribu ringgit kerana kesukaran memperolehnya serta nilai perubatan dan khasiatnya yang dianggap luar biasa.
     Keharuman semula jadi pada burung cenderawasih serta bau semula jadi yang harum keluar dari badan burung itu walaupun bersifat bangkai masih harum dan menusuk.
         Permintaan tinggi terhadap burung itu adalah kerana banyaknya khasiat pada burung cenderawasih yang dikatakan berasal dari alam kayangan itu, serta menolak tanggapan masyarakat yang burung itu dibela atau hidup di hutan telah diungkapkan masyarakat Melayu lama dalam kitab-kitab lama
     Dalam kitab Tajul Muluk telah diberikan beberapa panduan tentang perubatan dan khasiat burung itu, 
termasuk warnanya mempunyai variasi tersendiri.
     Burung itu dipercayai akan keras seperti bersifat semulajadi tanpa diawet. Di sinilah letaknya keistimewaan bangkai burung itu, meskipun telah mati tetapi didakwa tidak berulat serta tidak mengeluarkan bau busuk  Peminat seni menjadikan burung cenderawasih sebagai perhiasan semata-mata kerana badan burung itu memilik warna-warna yang sangat menarik serta memikat. Kepada pengamal ilmu perubatan tradisional, serta mereka yang arif mengenai tentang itu, ada seribu rahsia serta nilai perubatan serta kesihatan yang dianggap luar biasa dan berkhasiat tinggi.Berminat untuk membeli bolehlah hubungi saya di no. telefon 
010-7888313 / 010-8044313 atau Email saya: dinsalleh53@gmail.com